B4News & Articles

---

Persbericht

Paramaribo, 24 april 2016

“Opo Krakti: We zetten door!”

Het B4Glocal Concept, telen op water, gaat voorspoedig door in 2016 in Suriname, Frans-Guyana en met interesse vanuit Guyana en Curacao. Met name de ontwikkeling van ons introductie model van 1 bij 6 meter met overkapping waarmee u in 1 keer 600 plantjes in productie heeft is na 75 gerealiseerde projecten, 300 plus getrainde telers en meer dan 60.000 geleverde plantjes een succes te noemen sinds start van de mediacampagne “iedere Surinamer wordt Prosument” in juli 2015. Vanuit het B4Agro&Food Systems team is dit het uitgelezen moment om ons tweede standaard model te introduceren en van een naam te voorzien, te weten: Opo Krakti, We zetten door! Kom ons ontmoeten op de AGRO ICT Made in Suriname beurs te KKF van 27 april tot en met 1 mei op de stand van Agro Cooperatie Kowna Opo.

Opo Krakti staat voor Verhef uw Kracht. Een krachtig tweede model van bereikbaar telen op water voor iedere Surinamer op tafelmodel. Ontwikkeld vanuit feedback en input van de B4 Telers (ondernemers) met liefde voor hun vakgebied en Suriname. Met de bedoeling om niet te wachten op een overheid of een ngo om het uitdagende werk in deze toffe tijden te doen. We kunnen het zelf doen voor onszelf en voor elkaar, vandaar de subtitel toegevoegd: We zetten door! Vanuit eigen investering een training en teeltsysteem ontvangen, bij elke oogst verkopen, doorinvesteren met de opbrengsten in opschaling en uitbreiding. Zo zullen we waarachtig Prosumentschap (lokale productie en consumptie) vestigen in Suriname. Dit is een manier om door te groeien naar meerdere productie eenheden die afzonderlijk maar gecoordineerd vanuit B4Agro&Food Systems werken aan: kwaliteit, kwantiteit en continuiteit. Voorwaarden die de afnemers ook eisen, wil je serieus zaken doen op niveau van veilig, gezond en schoon.

Steeds meer Surinamers doen aanvragen voor Opo Krakti zonder dat we hier nog breed bekend aan hebben gegeven. Zelfs Surinaamse diaspora in den vreemde wensen hun familie in Suriname Opo Krakti toe en schaffen dus deze aan voor hun geliefden in Suriname. Een goed alternatief naast het sturen van goederen en dozen uit het buitenland. Water is leven, water is kracht en doet leven. Dus zuinig zijn op ons zoet water reservoir en deze inzetten voor voeding is een dubbele kracht. Ons B4Glocal teeltsysteem is een blijvertje, we werken hard achter de schermen om de voorwaarden continu veilig te stellen. Sinds het begin bestaat een nauwe samenwerking tussen Agro Cooperatie Kowna Opo en B4Agro&Food Systems en zo heeft de Cooperatie aan B4 gevraagd haar te steunen met standinrichting en bemanning op de Agro ICT Made in Suriname beurs te KKF. Deze cooperatie staat als model van transparantie door haar open communicatie en een stap voor stap aanpak in de opbouw van haar organisatie. B4 staat de cooperatie vanaf oprichting dan ook graag bij met raad en daad.

Start nu met Opo Krakti, we zetten door! en u ontvangt een gratis lidmaatschap Kowna Opo voor een kwartaal en garantie voor afzet van uw productie via de kanalen van Cooperatie. Heeft u interesse of wilt u afspreken kan dit door contact op te nemen met ons via het nummer 8636839.

Erwin Wongsodjiwo, Voorzitter Agro Cooperatie Kowna Opo
Rainey Sastrowidjojo, Projectmanager B4Agro&Food Systems Suriname
Revinh A. Ramnandanlall, General Manager B4Agro&Food Systems
  http://www.facebook.com/b4agrofoodsystems 
www.b4concepts.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Per maandag 23 maart 2015 is CEO van de B4 Group of Services, de heer drs. ing. Revinh A. Ramnandanlall,  de eerste internationale Goodwill Ambassadeur voor het Nationaal Kinderboekenfestival Suriname (http://www.kinderboekenfestival.org)

De Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname is opgericht op 13 december 2002. De doelstelling van de stichting is leesbevordering. Dat doel wordt bereikt door het lezen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Er wordt op het festival niet alleen voorgelezen, gerapt, getekend, gekleurd, geknutseld, gediscussieerd, allemaal aan de hand van een of meer boeken. Op deze manier wordt het lezen meer dan een schoolvak en zulen kinderen makkelijker zelf een boek ter hand nemen. Kindereen stimuleren om te lezen is een onderliggend doel. Het overkoepelend doel is kinderen te vormen en kinderen zichzelf te laten vormen door te lezen.  Vier keer per jaar vindt in Suriname een Kinderboekenfestival plaats: driemaal in de districten (deze fesitval duren 3 dagen) en eenmaal in Paramaribo (6 dagen lang). De festivals stralen 'feest' uit: veel vlaggen en prachtige versieringen, muziek en gezelligheid, allen wat maar kan bijdragen aan het KBF-feest. De voorbereiding, uitvoering en nazorg van de Kinderboekenfestivals is in handen van Stichting Projekten die met eigen medewerkers maar vooral ook met vrijwilligers en stagiaires er ieder jaar weer voor zorgt dat zo'n 10.000 kinderen kennis maken met boeken.


 

Persbericht B4Logistics Pakkettendienst in de Beverwaard

Na bijna 1,5 jaar in Groot-IJsselmonde te zijn gevestigd is B4Logistics Pakkettendienst recent verhuisd naar Oude Watering 75 in de Beverwaard. We blijven in IJsselmonde om het gehele Zuidoosten van Rotterdam te bedienen inclusief Ridderkerk, Barendrecht en de overige omliggende gemeenten.

“Fijn, dan hoef ik niet 15 tot 20 minuten naar het centrum te rijden”, “Heerlijk om geen parkeergeld te betalen”, “Goed dat jullie elke vrijdag gratis ophalen in IJsselmonde”. Zijn de reacties van de diverse klanten die we mogen bedienen. Het grootste deel van onze klanten verzenden naar het Caribisch gebied m.n. Suriname en de Nederlandse Antillen. Daarnaast ontvangen we voor steeds meer bestemmingen aanvragen die we met onze logistieke partners op maat aanbieden.

De kernwaarde die we in onze dienstverlening hanteren is: transparante communicatie met bijbehorende service tegen een scherpe prijs. We leveren graag maatwerk. Dit komt vooral terug bij inboedelverhuizingen, waarbij we eventueel verpakkingsservice erbij leveren. Naast particulieren bouwen we gestaag verder aan een klantenbestand van ondernemers in Nederland, Suriname en de Nederlandse Antillen die naar tevredenheid van onze diensten gebruik maken. We zijn dus actief in zowel de business-to-consumer als de business-to-business markt. Van kleine luchtvrachtpakketten tot verscheping van auto’s, pallets, containers, zwaar materieel en overige stukgoed passeren de bureaus van B4Logistics Pakkettendienst.

We kijken ernaar uit een voorspoedige ontwikkeling mee te maken vanuit de Beverwaard en veel duurzame relaties op te bouwen met al onze klanten, partners en omwonenden. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Op dinsdagavond 12 februari 2013 van 19.00-22.00h verzorgde B4Concepts een interactieve bijeenkomst i.s.m. KFF ondernemersavond getiteld 'Minimumloon Standpuntvorming Werkgevers'. Onder leiding van de heer drs. ing. Revinh A. Ramnandanlall (B4Concepts) en na een inleiding van de heer Henk Naarendorp (Voorzitter KKF) werd plenair en in groepen gediscussieerd over de plus-, minpunten en onduidelijkheden van de ontwerpwet Minimumloon voor de aanwezige Surinaamse ondernemers. Met een uitvoering van een enquete en de uitkomstenverslag van de discussies is voor terugkoppeling richting de KKF en de rest van het bedrijsleven verzorgd. Dit is ook input in het tripartiet overleg tussen overheid, vakbonden en werkgevers. Voor meer informatie download de KKFacts na 12 februari 2013 of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 


 

Op dinsdagavond 26 juni 2012 van 19.00-20.00h verzorgde B4Concepts een interactieve bijeenkomst i.s.m. KFF ondernemersavond getiteld 'Uitdagingen Anno 2012 Surinaamse Ondernemers, Een inventarisatie richting oplossignen'. Onder leiding van de heer drs. ing. Revinh A. Ramnandanlall (B4Concepts) en de heer Anil Padarath (Onder Voorzitter KKF) werd gediscussieerd over de knelpunten en daarmede uitdagingen voor de aanwezige Surinaamse ondernemers. Met een beknopt verslag van deze dag werd gezorgd voor terugkoppeling richting de heer Anil Padarath, Vice-Voorzitter KKF. Voor meer informatie download de KKFacts van 3 juli 2012.


Op dinsdagavond 15 mei 2012 van 19.00-20.00h verzorgde B4Concepts een Presentatie op de KFF ondernemersavond getiteld 'Agro Onder-wijs-nemerschap'. Onder leiding van de heer drs. ing. Revinh A. Ramnandanlall (B4Concepts) werd gediscussieerd over de actuele vraag: Hoe kunnen we Suriname op het niveau van de ‘Graanschuur’ doen geraken? De oplossingsrichting werd gezocht in een nauwere koppeling tussen Ondernemerschap en Onderwijs in de Agrarische sector. Tevens werd in casusvorm een interactieve sessie regionale transitie gekoppeld worden aan het decentralisatie proces. Voor meer informatie download de KKFacts van 21 mei 2012.


Op dinsdagavond 27 maart 2012 van 19.00-20.00h verzorgde B4Concepts een Presentatie op de KFF ondernemersavond getiteld 'Do’s and Dont’s Dealing with the Dutch, Nederlanders komen steeds meer in en met Suriname ondernemen, wat houdt Surinamers tegen om steeds meer in en met Nederland te ondernemen?' de reversed question. Sinds jaar en dag weten we hoe Nederlanders in Suriname handel drijven en investeren door opzet van bedrijven. Het omgekeerde is minder het geval. Wat ligt hier ten grondslag? Op deze avond gaan we in op de cultuuraspecten van ondernemen in en met Nederland(-ers) om de antwoorden te zoeken en vinden. Voor meer informatie download de KKFacts van 27 maart 2012.


Op woensdag 29 februari 2012 van 13.00-19.00 verzorgde B4Concepts in samenwerking met Anthony Donner en de Kamer van Koophandel Rotterdam een interactieve bijeenkomst genaamd Ondernemen in en met Suriname, Duurzaam Ondernemen Eenvouding (ver!)Nieuwen (DOEN). Met 105 aanwezigen is de levendige belangstelling voor Suriname wel bewezen. Het verslag van de subsessies is op basis van de steekwoorden van de flipover vellen. Het verslag van deze interactieve sessies op 29 februari jongstleden is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We zullen spoedig het vervolg bekendmaken op veler verzoek.


Op dinsdagavond 27 februari 2012 van 19.00-20.00h verzorgde B4Concepts een Presentatie op de KFF ondernemersavond getiteld 'ISO14001, the natural next step for Corporate Suriname, Waarom is het van belang voor het Surinaams Bedrijfsleven milieuzorg te implementeren?' Suriname is een land in ontwikkeling waarbij een van de belangrijkste drivers voor economische ontwikkeling de internationale acceptatie is. Voor de vele bedrijven die al ISO 9001 of vergelijkbaar gecertificeerd zijn, is de ISO14001 de logische volgende stap. Voor meer informatie download de KKFacts van 27 februari 2012.


Op zaterdag 10 december 2011 verzorgde B4Concepts op uitnodiging van Anthony Donner een gezamenlijke presentatie t.a.v. zijn DVD productie 'Hoezo Suriname?' te NoLIMIT Amsterdam-Zuidoost. De inhoud van de presentatie van de heer Ramnandanlall behandelde de aspecten van 'Ondernemen in en met Suriname' in aansluiting op vertoning van stukken van 'Hoezo Suriname?' die een compilatie betreft van gere- en emigreerde ondernemers naar Suriname om aldaar een onderneming te starten. De vertoning van de film en het verzorgen van de presentatie was op het eerste editie van het event: Suriname Film & Documentary Festival.


Op vrijdag 18 november 2011 verzorgde B4Concepts een presentatie Sociaal Innovatief Ondernemerschap op uitnodiging van SIO (Surinaams Inspraak Orgaan) te FORUM in Utrecht. De heer drs. ing. Revinh A. Ramnandanlall verzorgde een inspirerende presentatie met als insteek of crowdsourcing and -funding optioneel en noodzakelijke is voor SIO. Met als voorwaarde op zoek te gaan naar datgene wat de Surinaamse diaspora boeit, bindt en brand! 


Op vrijdag 1 april 2011 van 12.00-16.00 verzorgde B4Concepts i.s.m. Surifair een Business Seminar in het Beursgebouw Eindhoven. De heer drs. ing. Revinh A. Ramnandanlall verzorgde in deze de het dagvoorzitterschap en een presentatie over Ondernemen in en met Suriname, zoals de do's and dont's. Hierna kwamen achtereenvolgens aan het woord: Anthony Donner, Preschana Kewalbansing, Dennis Lapar, Harry van Bommel en Abdal Razak Chraou


Op dinsdagavond 22 maart 2011 van 19.00-20.00h verzorgde B4Concepts een Presentatie op de KFF ondernemersavond getiteld 'Energie voor Industriele Ontwikkeling, Is kernenergie een concurrerend alternatief voor Suriname?'. Suriname is een land in ontwikkeling waarbij een van de belangrijkste drivers voor economische ontwikkeling de beschikbaarheid van energie is. Voor meer informatie download de KKFacts van 28 maart 2011 op de website: www.surinamechamber.com


Op zondag 23 januari 2011 van 19.00-20.00 was B4Concepts te gast bij businesshour op Radio mArt te Amsterdam. Beluister hier het interview...


 

B4Concepts heeft op verzoek van de heer Dennis Lapar met veel plezier een lezing verzorgd op zijn congres te Nickerie (West-Suriname) in Hotel Concorde op 26 november 2010 met als titel 'Ontwikkeling door Duurzaam Ondernemerschap, Business concepten voor een district in transitie.'

Lees een verslag...van Daan


B4Concepts heeft voor op het Evenement Bestemming Suriname (12 en 13 november te Ahoy Rotterdam) de workshop 'Duurzaam Ondernemen, Kiezen voor Kansen' georganiseerd, gemodereerd en een lezing verzorgd met als sprekers de heer Hendrik Comvalius (Stichting D'Ons) en de heer Jareth Soemodihardjo (Green Gardens N.V.). De workshop werd interactief en informatief ervaren door de 36 geinteresseerden!

 

 

logo_bestemming_suriname

Tevens heeft B4Concepts een bijdrage geleverd in het Bestemming Suriname Magazine middels het schrijven van een Column:

Corruptie, een wereld van grijze dilemma’s

Een relatie vroeg mij om een taboe thema in business land te beschrijven en spontaan kwam ‘corruptie’ naar boven. We hebben hier allen mee te maken, maar de scheidslijn is er één van zelf aangenomen waarden en normen. Daarom zijn er zelfs tussen culturen een verschil van wel of niet toelaatbare omgangsvormen binnen desbetreffende leefgemeenschappen.

De OESO hanteert de volgende definitie voor corruptie: het direct, noch indirect, smeergeld of andere onrechtmatige voordelen aan te bieden, toe te zeggen, te geven of te eisen teneinde opdrachten of andere ongeoorloofde voordelen te verwerven of te behouden. Hier komen de dilemma’s al naar duidelijk naar boven: wanneer is een relatiegeschenk smeergeld? wanneer is belangenverstrengeling aanwezig? zijn er universeel rechtmatigheden inzake eerlijke concurrentie te benoemen, die algemeen geaccepteerd worden?

Zelfs het Openbaar Ministerie (OM) in Nederland is zich van de grijze gebieden bewust. Corruptie bezigen in binnen- en buitenland is strafbaar gesteld met vervolging aan de ene kant, maar aan de andere kant maakt het OM een uitzondering voor zogenaamde ‘ facility payments’. In sommige landen is het gebruikelijk met een kleine vergoeding ervoor te zorgen dat ambtenaren hun werk doen. Deze vorm van omkoping wordt ook wel smeergeld of 'facilitation payment' genoemd. Nog steeds is het niet duidelijk wat ‘klein’ is. Aan de andere kant is hier wel iets bij voor te stellen bij sociaaleconomische ontwikkelende landen waar ambtenaren zich laten omkopen voor een luttel bedrag. Ook binnen de Surinaamse samenleving is ‘wat lekkers’ geen onbekende uitspraak. Het is ambitieus dat de Surinaamse regering dit onderwerp in het regeerakkoord heeft opgenomen als prioriteitsgebied. “…dat een hechte samenwerking tussen voormelde partijen een sterke basis biedt voor de uitvoering van het regeerakkoord, waarbij vergroting van transparantie, effectiviteit en efficiëntie, alsook de uitbanning van corruptie van groot belang zijn;…”. Bewust zijn en het blootleggen van de dilemma’s gaat de eerste uitdaging vormen.

Nu is corruptie iets van alle landen en op elk niveau. Of we het nou hebben over Nederland of Suriname, we weten van de Ahold schandalen, de bouwfraude, en ga zo maar door. Een Code Tabaksblad is niet uit de lucht komen vallen voor gedragsnormen binnen Commissariaten. We kennen op EU niveau ook kartel- en monopolie vorming en een actieve Neelie Kroes als hoogste Ombudsvrouw (recent nog) tegen Microsoft Explorer. Ook de Worldonline zeepbel staat nog goed in ons geheugen gegrift en niet te vergeten de Banken misère over het uitgeven van ongedekte hypotheken en torenhoge bonussen aan topbestuurders, waardoor de kredietcrises is ontstaan.

Het is geen wonder dat mijn vakgebied ‘Corporate Social Responsibility’ (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) door de jaren heen steeds meer een vaste plek op de agenda’s krijgt binnen besturen van grote en kleine ondernemingen. Corporate Governance is steeds meer de preventieve weg die ondernemingen en organisaties richting transparantie en verantwoorde bestuurscodes moet brengen. Dus op zich kunnen we positief kijken naar de ontwikkelingen die de recente crisis met zich meebrengt: zogenaamde zachte waarden, blijken eigenlijk steeds belangrijkere harde waarden te zijn voor de duurzaamheid van organisaties.

Wilt u verder met experts en ondernemers omtrent CSR van gedachten wisselen, dan nodig ik u van hart uit om Bestemming Suriname op 12 en 13 november 2010 te bezoeken en specifiek de Workshop ‘Duurzaam Ondernemen, Kiezen voor Kansen.’


B4Concepts heeft voor aanvang en gedurende de pauze van het Suriname congres van Dennis Lapar te KvK Rotterdam zich kunnen presenteren. De dienst die B4Concepts hier heeft gepresenteerd is haar ervaring, kennis en netwerk inzake New Business Development in Suriname.

b4newbizzdevelop

 


Persbericht

Rotterdam, 6 mei 2010

B4Concepts realiseert een BackOffice in India!

B4Concepts Management & Advisory heeft haar regio van activiteiten verder uitgebreid. Na Nederland, De Nederlandse Antillen en Suriname is nu India toegevoegd als gebied alwaar het netwerk van B4Concepts zich in een rap tempo uitbreid. Met B4Travel & B4Business Services kan B4Concepts nu via Delhi en Mumbai business support diensten aanbieden voor ondernemingen die interesse hebben in India.

 

Lees meer...


Persbericht

Paramaribo, 22 maart 2010

Suriname sluit Karsu Dönmez in de armen!

De jonge jazz pianiste, zangeres, componiste, arrangeur en tekstschrijver, Karsu Dönmez, is letterlijk en figuurlijk in de armen gesloten op 19 maart jl. Na een daverend optreden met Sonny Khoeblal ensemble vroeg ze aan de moeder van onze natie ‘mag ik een brasa van u’ en ze kreeg er één van een zichtbaar genietende First Lady, mevrouw Liesbeth Venetiaan.

Lees meer...


2009/2010 B4Concepts participeert in het Europees project Ecomind. Een project dat begeleid en uitgevoerd wordt in Nederland door TU Delft en Enviu.

“Eco Innovations are possible by bringing divers partners together where these different mindsets can colloid into new ideas”

Ajai

 

10 november 2009 B4Concepts is  op uitnodiging jurylid Sustainability Cases op de HRO International Business Week.

“Door juist de studenten van de business schools kennis te laten maken met sustainability cases, creeren we leiders van de toekomst. A lectorate Sustainability is a must have for higher business and economic studies to be fit 4 the future.”

Ajai


29 oktober 2009 B4Concepts initieerde en organiseerde een partijoverstijgende bijeenkomst aangaande Duurzame Economie (DE) middels een 3D-aanpak: debat, discussie en dialoog. Dit initiatief ontstond nadat B4Concepts een visie op Duurzame Economie had geschreven voor het CDA Duurzaamheidsberaad 1,5 jaar tevoren.

Aanwezig waren de duurzame denktanken van CDA, D66 en VVD. PvdA was wegens omstandigheden afwezig. Gastheer was de ASN Bank (locatie SNS Reaal te Utrecht) en dagvoorzitter de heer Willem Lageweg, MVO Nederland. Netwerkpartners en ondersteuners betreffen Bizzwork en Q-Search.

“DE zo duurzaam als RVS: Respect, Vertrouwen en Samenwerking leiden tot (sociale) innovaties (en technologisch). Laat economie het instrument zijn, om landgenoten boven zichzelf uit te doen stijgen, en zo binnen de eigen individuele mogelijkheden Excellent te zijn op people, plant en profit. dit vormt de basis voor een duurzame economie.”

Ajai 

Stuur een mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) voor opvraag van het volledig verslag.


29 juli 2009 B4Concepts is jurylid jongerendebat bij Oorwarmers op lokatie NAi "wel/geen duurzame aanpak inzake plannen nieuwbouw/renovatie stadskantoor Rotterdam?" op uitnodiging van Freehouse/Vakmanschap.

“Voor de ontwikkeling van een duurzaam publieksgebouw is funtionaliteit van het inwendige meer van belang dan de uitwendige franjes, aangezien tevreden medewerkers weer tevreden stadsburgers oplevert”

Ajai


affiche_handelsmissie

Duurzaam zaken doen in de Nederlandstalige driehoek

InterExpo Caribbean N.V. en haar partners (adFIRST Communication, Eco Innovation Suriname en B4Concepts Management & Advies) organiseerden van 14 - 18 juni 2009 een zeer intensieve handelsmissie inclusief congres, workshops en matchmakings in Suriname. Het ging de organisatie om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Desondanks zijn de organisatoren trots te vermelden dat de 13 missieleden vanuit Curaçao, Aruba, St. Eustatius, Saba en Nederland allen zeer tevreden waren, het congres een bezoekersaantal van 60 bereikte en het aantal matchmaking gesprekken op een totaal van 190 is uitgekomen. Samengevat een geslaagd geheel.

“Nederlands is geen Nederlands...afhankelijk van culturele context en subtiele nuances kan de werkelijke bedoeling van de gebruikte woorden begrepen worden”

Ajai

Stuur een mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) voor opvraag van het volledig verslag.


19 maart 2009 Expertbijdrage op de Latin American Challenge te Den Haag

B4Concepts is door de EVD gevraagd om naast 2 andere MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) experts de interactieve sessie MVO in te vullen en te begeleiden.

“Relatie gaat voor de inhoud ... zit de eerste goed, dan vormt deze een super highway voor het tweede”

Ajai

Voor meer informatie: http://www.latinchallenge.nl/challenges/experts.asp


3 maart 2009 Interactieve presentatie kredietcrisis te Paramaribo

De kredietcrisis die de wereld teistert was het thema dat op onze ondernemersavond van 3 maart j.l. uitvoering en zeer interactief aan de orde werd gesteld door·B4Concepts Management & Advisory,·die sinds kort ook in Suriname een vestiging heeft. Het ontstaan van de crisis, het gewicht ervan, uitspraken van president Barrack Obama terzake alsook de uitdaging om een integrale economische visie voor de komende acht jaren te ontwikkelen, zijn enkele van de issues die ter sprake kwamen.

 

Bron: KKFacts

Ini a kondre pe ung kumba té e beri!

Wi no moesoe tumsi prakizeri...

Sranang no kan broko!

If we allamala e wroko

Gi wan boeng soso lobi kondré!

Dies no kan zondro wan krin jeje...

Ajai

Stuur een mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) voor opvraag van de presentatie en de uitkomsten van deze avond.


19 februari 2009 Kick-off Next Move te Eindhoven

B4Concepts coördineerde als regisseur deze Kick-off na uitvoer van het Concept- en draagvlakontwikkeling traject.

“Stuur op overeenkomsten en koester de verschillen ... deze bieden ons kans om te leren ...”

Ajai

Als dank aan alle partners (Bestuur, Raad van Advies, Sponsors, Kick-off Team, etc.) ter realisatie van Next MOVE, organiseerde en sponserde B4Concepts een optreden van Karsu Donmez.·Tevens bood B4Concepts haar namens alle partners een Globe Reisburo cheque aan t.w.v. € 50,- als waardering dat ze voor een tweede keer gevraagd is op te treden in het prestigieuze Carnegie Hall te New York. "Een Nederlander om trots op te zijn!", Aldus B4Concepts.

Voor meer nieuws raadpleeg Stichting Next MOVE.
1

2

3