B4Logistics

WELKOM BIJ B4Logistics
Bureau for Logistical Services

---

Persbericht

B4Logistics zet nieuwe koers in haar dienstverlening

Na bijna 4 jaar zal B4Logistics haar Consumentenwinkel (Pakkettendienst) te Oude Watering 75 in de Beverwaard sluiten per 15-02-2015. We gaan onze focus verplaatsen naar handelszendingen (B2B) en verhuisinboedels (B2C). Langs deze weg danken we al onze klanten voor hun vertrouwen in onze particuliere diensten vanuit de winkel. 

“Wat jammer, ik hoefde niet 15 tot 20 minuten naar het centrum te rijden”, “Heerlijk om geen parkeergeld te betalen”, “Jullie gratis ophaaldienst zal ik missen”. Zijn de reacties van de diverse particuliere klanten die we mochten bedienen de afgelopen tijd. Het grootste deel van onze klanten begrijpt dat we als onderneming onze bestaansrecht veilig wensen te stellen naar de toekomst toe.

De nieuwe koers van B4Logistics is eigenlijk een logisch gevolg. We gaan terug naar waar we als B4Logistics (onderdeel van B4Concepts) mee zijn begonnen in de beginjaren voor 2011, namelijk de zakelijke zendingen. De kernwaarden die we in onze dienstverlening hanteren blijven onveranderd: transparante communicatie met bijbehorende service tegen een scherpe prijs. We leveren graag maatwerk. Dit komt vooral tot uiting bij inboedelverhuizingen, een ingrijpende ervaring in het leven van de emigrant die door ons met veel aandacht wordt geholpen. Ons klantenbestand van ondernemers in Nederland, Suriname en de Nederlandse Antillen die naar tevredenheid van onze diensten gebruik maken zullen we verder uitbreiden.

We zijn dus actiever in de business-to-business markt: luchtvracht tot verscheping van auto’s, pallets, containers, zwaar materieel en overige stukgoed. We kijken ernaar uit een voorspoedige ontwikkeling mee te maken vanuit onze hernieuwde focus en veel duurzame relaties op te bouwen met al onze klanten en partners.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---

HOU ONZE FACEBOOK PAGINA IN DE GATEN VOOR ACTIES!

 

POSTBUS 51036
3007 GA  ROTTERDAM 

Te bereiken via:

Phone: 06 37 040 275
Fax: 084 83 59 674
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.b4logistics.nl

 

logo_b4logistics_def

 

LIKE US ON

logo_facebook

!!!LIKE US!!!

B4LOGISTICS PAKKETTENDIENST IS ECABO EN KCH ERKEND LEERBEDRIJF!

 ECABO logokch logo

 

copyright www.b4logistics.nl